CREACIÓ D'UNA WEBQUEST


En aquesta entrada podrem veure una primera idea, és a dir, una plantilla en blanc del que serà en un futur la nostra WebQuest. Una WebQuest es una eina que forma part d'una metodologia pel treball didàctic que consisteix en una investigació guiada, amb recursos principalment d'Internet, que promou la utilització d'habilitats cognitives superirors, el treball cooperatiu i l'autonomia dels alumnes. Les WebQuest s'utilitzen com a recurs didàctic per part del professorat de qualsevol nivell educatiu, atès que fomenten el desenvolupament d'habilitats de maneig de la informació i el desenvolupament de competències relacionades amb la societat de la informació.

Enllaç: Comunitat Catalana de WebQuestTicTacEduca

LA NOSTRA PLANTILLA WEBQUEST

PLANTILLA WEBQUEST


REFLEXIÓ: Mai havia sentit a parlar del què és una WebQuest. Després d'haver explorat i descobert sobre aquesta considero que és una eina molt útil per la societat i sobretot a l'escola. És un mètode per fomentar el treball autònom dels alumnes utilitzant les eines TIC, de manera que aquestes aportin un valor afegit a l'aprenentatge. Com a futura mestra tindre en compte aquesta eina alhora de planificar projectes o treballs per als alumnes, ja que crec que és una molt bona manera de treballar significativament a més de fomentar la motivació i l'autonomia dels infants. 
A més, utilitzar aquesta eina permetrà als docents poder realitzar projectes multidisciplinars que abarquin moltes àrees d'aprenentatge, per així formar alumnes competents en tots els àmbits de l'educació. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROGRAMACIÓ PER BLOGS