EXCEL

 A la sessió d'avui hem treballat amb el programa Excel. Aquest programa serveix per poder fer qualsevol tipus de càlcul matemàtic en un full de Càlcul. Amb aquesta eina TIC es poden realitzar operacions matemàtiques i crear taules de números per poder fer posteriorment altres operacions de manera més ràpid i eficaç. També es pot usar per crear diferents tipus de grafiques. 

En aquesta sessió hem aprés a utilitzar el Mode "BuscarRV" per poder fer una taula on hi hagi les notes dels alumnes, el promig, la nota ponderada i la qualificació, per poder fer posteriorment dues gràfiques. 


REFLEXIÓ: Personalment crec que molts i moltes de nosaltres coneixiem el programa Excel, però mai ningú ens havia ensenyat a fer-lo servir. Considero que és una eina digital que pot ser de gran ajuda per a tots, ja sigui per crear gràfiques, fer taules, càlculs... amb eficacia i rapidesa. Concretament, per als mestres pot ser de gran utilitat alhora de fer els càlculs de les avaluacions, els informes... Ja que el programa et fa automàticament els càlculs. Aixi doncs, com a futura docent em sembla una eina TIC que utilitzaré molt sovint i per tant agraeixo haver pogut aprendre a utilitzar els modes bàsics del Excel, i continuaré aprenent a usar-lo.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROGRAMACIÓ PER BLOGS