FORMULARIS DE GOOGLE

Benvinguts de nou al meu blog! En aquesta ocasió hem treballat els formularis de Google fets amb l'aplicació web Google Forms. 

El formulari que hem creat es tracta d'una enquesta o rúbrica d'autoavaluació que realitzaran els alumnes un cop hagin acabat el projecte proposat en la nostra Webquest. Aquesta autoavaluació està formada per diferents blocs de continguts i d'avaluació. 

En primer lloc, trobem el bloc de Contingut específic de la WebQuest. Se li proposarà a l'infant una sèrie de preguntes per veure el que ha après al llarg del projecte i si ha solidificat els continguts treballats durant totes les sessions dedicades a aquest projecte. El segon bloc d'avaluació s'anomena Competència Digital. Tal com indica el seu nom, amb aquestes preguntes estan enfocades a l'àmbit digital que s'ha treballat durant el projecte, la dificultat que els ha soposat als alumnes utilitzar eines TIC, quines els han resultat més útils, quina opinió tenen d'elles, etc. Un altre bloc d'avaluació és el de treball cooperatiu. La nostra Webquest proposa un projecte en equips de treball col·laboratiu i cooperatiu. És per això que en aquest bloc d'avaluació demanarem a l'alumne per l'experiència de treball en equip, el rol que ha desenvolupat en el seu grup de treball, els problemes que han sorgit... Per últim, trobarem el bloc de preguntes sobre el Producte final que han realitzat. Aquestes qüestions van enfocades a la manera en com han presentat aquest producte, quina resposta ha tingut, si el resultat era l'esperat o no, entre d'altres. 

Enllaç: FORMULARI DE GOOGLE



REFLEXIÓ: Les enquestes de Google són una eina que havia fet servir moltes vegades, tot i que mai n'havia creat una, només n'havia respost. 
Considero que és una eina molt útil a l'hora de recollir dades de qualsevol tema, i pot ser utilitzada en totes les edats. En la professió de mestre, crec que pot servir de gran ajuda tant per als docents com per als infants. Com a mestra pot ser útil per a fer enquestes d'autoavaluació per als nens i nenes, i per altra banda, els infants poden crear enquestes per als seus projectes d'investigació per recollir dades, estadístiques, entre altres coses. 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROGRAMACIÓ PER BLOGS